La urma urmei, predarea yoga înseamnă pregătirea studenților pentru succes.

La urma urmei, predarea yoga înseamnă pregătirea studenților pentru succes.

Manning va fi un invitat la „The Tonight Show with Jay Leno” în această seară, 27 octombrie, așa că acordă-te dacă vrei să auzi mai multe de la el.

Crezi că acesta a fost singurul mod prin care el își înțelege cu adevărat clienții supraponderali? Ai face și tu asta?

Imprimați o copie

Descărcați și imprimați studiul

De la lansarea sa la sfârșitul anului 2007, Wii Fit a vândut peste 21 de milioane de unități și, la momentul acestei cercetări, era al treilea cel mai bine vândut joc video din toate timpurile. Aceste statistici sunt încurajatoare, având în vedere epidemia bine mediatizată de obezitate infantilă din țara noastră și faptul că obezitatea și complicațiile ei provoacă până la 300.000 de decese premature în fiecare an.

Ratele de obezitate la adulți și copii din Statele Unite nu sunt în creștere, așa cum au fost între 1980 și 1999, dar nici nu scad, a raportat AP.

Publicate online marți în Jurnalul Asociației Medicale Americane, datele Centers for Disease Control and Prevention arată că 35,7% dintre adulți și aproape 17% dintre copii au fost obezi în perioada 2009-2010. Aceste rezultate sunt similare cu cele din 2003. Cercetătorii CDC „nu au găsit nicio indicație că prevalența obezității este în scădere în niciun grup”.

Deși un platou poate părea mai bun decât o creștere a ratelor de obezitate, profesioniștii din domeniul sănătății și din domeniul medical recomandă să nu considere aceasta o veste bună, deoarece, așa cum a declarat pentru AP dr. David Ludwig, directorul unui program de obezitate infantilă la Spitalul de Copii din Boston, pentru AP, „suntem staționând la o rată de prevalență inacceptabil de mare.”

„Nu trecem în niciun caz prin epidemie”, a spus el pentru NYTimes.

De fapt, cu o rată atât de mare de prevalență a copiilor și adulților obezi, vor exista efecte asociate, cum ar fi creșterea diabetului de tip 2, deoarece boala afectează oamenii pe măsură ce îmbătrânesc, a raportat AP.

Paula Deen, în vârstă de 64 de ani, regina bucătăriei sudice, cunoscută pentru rețetele ei bogate și pline de calorii, a anunțat marți în emisiunea „Today” de la NBC că are diabet de tip 2 și a fost diagnosticată în urmă cu trei ani. Ea a citat vârsta – nu numai alimentele ei „de îngrășare” – ca una dintre cauze.

Vă preocupă rata de obezitate în plată a țării și creșterea potențială a prevalenței diabetului de tip 2? Spune-ne în secțiunea de comentarii.

Mai multe informații și resurse: Vizitați Operațiunea FitKids despre cum să combateți obezitatea infantilă și citiți Fit Fact despre exerciții fizice și diabet.

Ne-am distrat foarte mult pregătindu-ne de sărbători aici, la sediul ACE. Imaginile de mai jos arată cum am intrat în spiritul sărbătorilor.

În primul rând, pentru a arăta sprijinul nostru continuu pentru trupele noastre, am adunat pachete de îngrijire pentru cei care servesc și sunt departe de familiile lor în acest sezon:

Apoi a venit momentul să împodobim bradul ACE. Cum ne-am descurcat?

E timpul pentru glumele practice! Administratorul de asistență pentru studii de la ACE, Christopher Gagliardi, a împachetat cubiculul lui Karen McGuire (dreapta jos) ca un cadou după ce ea a plecat pentru ziua respectivă. A pus chiar și o fundă deasupra pentru a oferi cadoului său acea notă deosebită.

Când a venit Karen a doua zi dimineață, a fost destul de amuzată – la fel și restul echipei ACE! Ea a desfăcut cadoul cubiculului și a lucrat din interior până când computerul i s-a supraîncălzit.

Majoritatea oamenilor așteaptă cu nerăbdare să aibă lupte cu bulgări de zăpadă în acest sezon de iarnă, dar din moment ce nu avem prea multă zăpadă aici, în San Diego (surpriză!), ne-am jucat cu următorul lucru cel mai bun – gustările Sno Ball.

Cine a aruncat o minge Sno a fost eliminat din aruncarea noastră cu bulgărele de zăpadă. Apropo, nu, noi nu am mâncat Bilele Sno după ce au fost aruncate și aruncate pe pământ. Ar fi groaznic.

În cele din urmă, membrii echipei ACE și-au scos puloverele urâte de Crăciun. Cei cu cele mai bune pulovere au pozat pentru o fotografie incomodă de companie:

Din partea tuturor celor de la ACE, vă dorim sărbători fericite!

Când majoritatea oamenilor se gândesc la yoga, vin în minte ameliorarea stresului și vindecarea – nu răni.

Dar într-un articol recent de la NYTimes, „Cum Yoga poate distruge corpul tău”, autorul, William J. Broad, a susținut că yoga este periculoasă. El l-a citat pe instructorul Glenn Black, care a spus că majoritatea oamenilor nu ar trebui https://produsrecenzie.top/wortex/ să facă yoga din cauza rănilor – chiar și accidentului vascular cerebral – pe care le poate provoca.

De înțeles, acest articol a stârnit destulă agitație în comunitatea de yoga și fitness. Și cu subiectul care primește o acoperire extinsă din alte surse de știri, mulți se întreabă acum dacă yoga distruge într-adevăr corpul.

Expertul ACE Fitness, fiziolog în exerciții și profesor de yoga înregistrat cu experiență (E-RYT), Jessica Matthews, a spus că sfatul de a evita complet yoga din cauza posibilelor leziuni fizice nu reușește să privească yoga în mod holistic și precis.

„Asanele sau pozițiile sunt doar unul dintre cele opt membre ale yoga”, a spus ea. Descurajarea oamenilor de a practica yoga – care include moralitatea universală, respectarea personală, exercițiile de respirație și meditația, de exemplu – pentru că puteți fi potențial rănit într-o optime din practică este prea mare, a spus Matthews.

Matthews recunoaște, totuși, că, desigur, este posibil să te rănești atunci când exersezi pozițiile – la fel cum poți să te rănești sau să-ți „distrugi corpul” atunci când alergi, înoți, ridici greutăți sau faci exerciții cu aparatul cardio preferat. .

Cum?

Oricând forma fundamentală a oricărui exercițiu nu este stăpânită înainte de a avansa – ca în acest videoclip viral filmat la o sală de sport Crossfit – riscul de accidentare este mai mare. Așadar, atunci când studenții la yoga neglijează elementele de bază, urmează un instructor care nu folosește secvențierea inteligentă sau trec la ipostaze avansate pentru că toți ceilalți din clasă le țin în brațe, ei se pun în pericol de a suferi răni.

În orice activitate fizică, participanții trebuie să dezvolte mai întâi o bază solidă pentru mișcare, iar instructorii trebuie să acorde prioritate siguranței pentru a evita rănile.

Sfaturile lui Matthews pentru a te împiedica să-ți distrugi corpul. 

Sfaturi pentru studenți:

Verificați ego-ul: Matthews a fost de acord cu Black că studenții nu-și pot lăsa ego-urile în cale, deoarece, dacă o fac, ar putea trece în ipostaze mai avansate înainte de a fi pregătiți.Ascultă-ți corpul: Ascultă-ți cu adevărat corpul, astfel încât să poți fi sensibil la orice strângere sau încordare. Doar pentru că ai făcut o anumită variație a unei poziții într-o zi, este posibil ca corpul tău să nu o poată face în următoarea. Poate fi strâns, așa că poate fi necesar să modificați.Alegeți-vă instructorul cu atenție: asigurați-vă că instructorul dumneavoastră se concentrează pe elementele de bază și predă cursul într-un mod care să permită corpului să se deschidă (secvențiere inteligentă). Și ferește-te de instructorii care te pot împinge să treci în ipostaze avansate atunci când știi că nu ești pregătit – s-ar putea să nu acorde prioritate siguranței atât de mult pe cât ar trebui.

Sfaturi pentru instructori:

Țineți cont de știința exercițiului: chiar dacă nu sunteți un fiziolog profesionist, este important să rămâneți la curent cu știința exercițiului în curs de dezvoltare. Acest lucru vă poate ajuta să vă informați despre riscurile anumitor poziții și dacă ar trebui să le modificați.Secvențiere inteligentă: Folosiți secvențierea inteligentă pentru a vă structura următoarea clasă de yoga, deoarece vă va asigura că elevii dvs. se încălzesc, se deschid și sunt în siguranță pe tot parcursul orei.Adoptă predarea pe mai multe niveluri atunci când este necesar: Deoarece unii începători se pot scurge în clasa ta avansată sau invers, este important să acordați atenție fiecărui student în parte. Deși necesită mai multă atenție, este important să te plimbi și să-i aduci pe elevii care nu ar trebui să fie în ipostaze avansate în poziții de bază. La urma urmei, predarea yoga înseamnă pregătirea studenților pentru succes.

Te întrebi despre ce e vorba de toată agitația din cauza Pilates? Folosit în mod tradițional de dansatori pentru condiționarea profundă a corpului și reabilitarea leziunilor, Pilates (pronunțat Pi-lah-teez) este o tehnică de exerciții veche de 80 de ani, dezvoltată pentru prima dată de imigrantul german Joseph Pilates. Numai în ultimul deceniu a migrat din poziția sa deținută de mult timp la marginea metodelor tradiționale de fitness, cum ar fi aerobic și antrenament cu greutăți. Hollywood-ul a fost un factor cheie în a îndrepta atenția asupra Pilatesului, deoarece numeroase modele și actrițe omagiază Pilates-ului pentru corpurile lor frumos tonifiate și în formă.

Concentrându-se pe Miez

Mușchii abdominali, șoldului și spatelui sunt adesea denumiți în mod colectiv nucleul corpului. Exercițiile Pilates sunt concepute pentru a întări acest nucleu prin dezvoltarea stabilității pelvine și a controlului abdominal. În plus, exercițiile îmbunătățesc flexibilitatea și mobilitatea articulațiilor și cresc puterea.

Cum poate o tehnică de exercițiu să pretindă că face atât de multe? Reformer, un instrument de lemn cu diverse cabluri, scripete, arcuri și scânduri glisante atașate, se află la baza Pilatesului. Folosind în primul rând propria greutate corporală ca rezistență, participanții sunt supuși unei serii de exerciții progresive, de mișcare. În ciuda apariției acestui dispozitiv și a altor câteva dispozitive cu aspect la fel de neobișnuit, exercițiile Pilates au un impact foarte scăzut. Instructorii, care lucrează în mod obișnuit unul la unu sau cu grupuri mici de doi sau trei participanți, oferă memento-uri pentru a angaja abdomenele, spatele, picioarele și fesele pentru a stabiliza miezul corpului. Sesiunile de exerciții sunt concepute în funcție de flexibilitatea individuală și limitările de forță.

Cu toate acestea, exercițiile Pilates nu se limitează la aparate specializate. De fapt, multe săli de sport din toată țara oferă acum cursuri de Pilates pe bază de saltele care includ exerciții care accentuează, de asemenea, stabilizarea și întărirea mușchilor spatelui și abdominali.

Conectarea cu Pilates

Conexiunea minte/corp asociată cu yoga și meditația joacă, de asemenea, un rol esențial în Pilates. Spre deosebire de tehnicile de exerciții care pun accentul pe numeroase repetări într-o singură direcție, exercițiile Pilates sunt efectuate cu foarte puține, dar extrem de precise, repetări în mai multe planuri de mișcare.

Ce vă va aduce toată această concentrare și stabilizare? Ei bine, conform adepților săi, Pilates vă poate ajuta să vă dezvoltați mușchi lungi și puternici, un abdomen plat și un spate puternic și să vă îmbunătățiți postura. Desigur, aceste schimbări depind de alți factori de stil de viață, cum ar fi o dietă bine echilibrată și exerciții aerobice regulate. (Deși unii ar putea pretinde că Pilates este tot ce aveți nevoie pentru a dezvolta rezistența și rezistența, de asemenea, este recomandabilă o componentă cardiovasculară suplimentară.)

O sesiune inițială de Pilates include de obicei o evaluare a corpului, care permite instructorului să identifice punctele slabe de forță și flexibilitate. Acesta este, de asemenea, momentul să vă familiarizați cu tiparele unice de respirație ale Pilates, care nu urmează întotdeauna modelul de expirare la efort al exercițiilor tradiționale. Sesiunile durează de obicei 60 de minute, la un cost de 50 USD sau mai mult pentru sesiunile private și 10 USD până la 30 USD pentru sesiunile de grup. Dacă vă simțiți mai confortabil să faceți exerciții acasă, există numeroase videoclipuri de tip Pilates și Pilates disponibile în prezent.

Mai multe versiuni pentru acasă ale Reformer sunt, de asemenea, disponibile în prezent pe piață. Indiferent dacă vă antrenați într-un studio sau pe podeaua sufrageriei dvs., Pilates este o modalitate excelentă de a vă provoca mușchii, de a îmbunătăți flexibilitatea și de a încorpora elementul minte/corp într-o singură sesiune de exerciții eficientă.

Alegerea unui instructor de Pilates

Găsirea unui instructor de fitness care se potrivește perfect obiectivelor și personalității tale poate fi o provocare. Alianța Metodei Pilates sugerează să pui următoarele întrebări oricărui instructor cu care te gândești să lucrezi.

Instructorul a fost instruit printr-un program cuprinzător de pregătire?Acest program de formare a necesitat un test scris și practic, prelegeri, observare, practică și ore de ucenic?Câte ore totale au fost petrecute în programul de formare? (Metoda Pilates este o metodă de exerciții și antrenament bazată pe cunoștințe. Timpul petrecut în formarea de certificare produce profesori calificați.)Are instructorul vreo altă experiență de predare legată de mișcare?De cât timp predă instructorul Pilates?Care este filosofia și specialitatea instructorului sau a studioului? Sunt capabili să facă față nevoilor speciale, rănilor și reabilitării?Instructorul sau studioul predă întregul repertoriu de Pilates pe toate tipurile de aparate?

Resurse aditionale

Consiliul american pentru exerciții – antrenamentul Pilates Mat de Shirley Archer

Alianța Metodei Pilates

Previzualizează PDF-ul

Fie că faci cumpărături pentru un începător de fitness, încerci să motivezi pe cineva să rămână activ sau dacă ai un pasionat de exerciții fizice cu drepturi depline în viața ta, iată 10 cadouri — la toate intervalele de preț — sunt sigur că prietenii și familia tăi vor a aprecia.

Monitor de ritm cardiac: Polar, producătorul meu preferat de monitoare precise de ritm cardiac, produce RCX5 cu aspect extrem de fierbinte pentru o precizie supremă pentru sportivii de anduranță. Port FT 60 pentru urmărirea generală a fitness-ului, astfel încât RCX5 să fie pe lista mea de dorințe! Puteți găsi acestea și altele pe site-ul web Polar. Antrenament pentru suspensie TRX: Unul dintre cele mai populare sisteme de exerciții pe care le veți vedea în săli de sport și case, TRX poate fi puțin costisitor (puțin sub 200 USD), dar merită investiția. Conectat la o ușă sau un tavan, TRX oferă o varietate de exerciții de forță, rezistență și putere folosind propria greutate corporală. Pentru idei despre cum să utilizați TRX, consultați acest antrenament gratuit TRX Suspension Training®. Sala de sport într-o geantă: Pentru doar 89,00 USD, aceasta este o idee de cadou remarcabilă – în special pentru războinicii de la drum care doresc să mențină o rutină serioasă de antrenament (nu plec de acasă fără a mea). La fel de mic ca un rucsac, vine complet cu 4 benzi de rezistență cu 4 nivele de rezistență, cârlige personalizate pentru a fi folosite cu mansetele Flexsolate fără prindere, 2 atașamente pentru glezne, un atașament pentru ușă, o bară de oțel căptușită pliabilă, un mic exercițiu grozav. flip chart și un DVD – toate într-o cutie de transport de dimensiuni mici. BodyMedia Fit Mobile: Acesta este un cadou pe care îl recomand an de an oricui dorește să urmărească (5.000 de puncte de date în fiecare minut) câte calorii arde zilnic și multe altele, inclusiv toate modelele importante de somn. Datele companiei spun că acest gadget „ajută la îmbunătățirea pierderii în greutate de trei ori” și am văzut că funcționează bine cu atât de mulți dintre clienții mei care îl folosesc singuri sau cu aplicații gratuite disponibile pentru telefon și sistemul de monitorizare online BodyMedia. Pentru a afla mai multe, vizitați site-ul lor. Kettlebell și gantere all-in-one: Aceste instrumente de antrenament de forță au devenit foarte populare și sunt alegeri excelente pentru cei cărora le place să creeze exerciții provocatoare acasă. Personal, consider că cele de la Perform Better sunt opțiuni grozave. Total Gym Dacă există un singur echipament care face totul – greutatea întregului corp, antrenament funcțional – este oricare dintre aparatele de exerciții capodopera de la Total Gym. Site-ul lor web are toate modelele lor, multe dintre ele pe care le-ați văzut fără îndoială în reclamele lor TV de lungă durată cu Chuck Norris și Christy Brinkley. De obicei nu mă îndrăgostesc de reclame, dar când am văzut că multe dintre cele mai bune cluburi de sănătate din țară includ sisteme Total Gym alături de alți producători importanți de echipamente de fitness, am verificat-o. Acum se află într-un spațiu mic din casa noastră, se desfășoară cu ușurință și oferă un antrenament total al corpului pe care îl putem folosi convenabil și, mai important, în mod regulat. Sesiuni de antrenament personal: Dacă doriți să oferiți cel mai bun cadou de fitness, acesta este! Antrenamentul cu un antrenor personal certificat ACE sau cu un antrenor/antrenor de grup certificat ACE este cadoul suprem pentru oricine dorește să învețe despre sănătate, fitness și bunăstare de la cei mai buni.